top of page

Over Ons

Mondi Concept heeft al vele klanten blij mogen maken met een complete winkelinrichting. Dat komt doordat wij onze klanten goed begrijpen en met ze meedenken. Maar daarnaast is het een gezellige ontmoetingsruimte waarin uw klant zich op zijn gemak moet voelen. Door vooraf een goed plan te ontwikkelen, kunnen wij de juiste sfeer neerzetten. Uitgevoerd in de door u gewenste kleuren.

Baharatlı Et
Het succes van uw winkel wordt grotendeels bepaald door het concept en de inrichting van uw interieur. Wij geven een uniek gezicht aan uw onderneming. Wij zorgen voor een aantrekkelijke inrichting met een optimale routing, waar uw gasten graag plaatsnemen. Neem contact op voor meer informatie en advies. Het is uw eerste stap op weg naar een sfeervolle zaak.

ERKAN TURAN

Oprichter Mondi Concept - Winkelinrichtingen

Ontmoet
Mondi Concept!

We bieden onze klanten niet alleen functionaliteit, maar ook esthetiek en gebruiksgemak, waardoor hun handelservaring uniek wordt. In elk van onze projecten produceren we oplossingen op maat van de behoeften van bedrijven met onze diepgaande kennis van koelsystemen en winkelinrichtingen.

Soğuk Ürünler

Het winkelinrichting advies van Mondiconcept richt zich op meerdere aspecten. Het moet een plek zijn waar uw klanten zich thuis voelen en kunnen genieten van wat u te bieden heeft. Een plek waar men graag terugkomt. De inrichting en opbouw dienen efficiënt te zijn, zodat uw medewerkers onder optimale omstandigheden hun werk kunnen doen.

De sfeer van de locatie moet aansluiten op wat u met uw zaak wilt uitstralen. Het zijn vaak de kleine dingen die het verschil maken. Onze ontwerpstudio heeft oog voor detail. Al uw ideeën en belangrijke facetten worden meegenomen in een 3D-ontwerp met fotorealistische afbeeldingen. U ervaart een optimale ruimtebeleving en proeft van de look-and-feel van uw gerestylede zaak.

Fırın

Klanttevredenheid

Sinds de eerste dag geloven we dat goed werk het resultaat is van communicatie en solide vertrouwen tussen ons en onze klanten.

24/7 Support

Bij elk project proberen we de behoeften van onze klanten grondig te begrijpen. We blijven veel landen op verschillende punten van dienst met onze 7/24 bereikbare telefoonlijn.

Eco-vriendelijk Ontwerp

We geven om de natuur en het leven. Daarom blijven we onze wereld beschermen door duurzame producten te combineren met milieuvriendelijke technologie.

Snelle Service

Door onze ervaring in de sector te combineren met onze technologische infrastructuur blijven we projecten realiseren die geen concessies doen aan kwaliteit.

Heb het bedrijf van je dromen met de zekerheid van Mondi Concept!

Showroom

Industrieweg 99A,

3044 AS Rotterdam

Phone

010-737-1183

Email

Connect

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page