top of page
Ekrandaki Turtalar

Onze Diensten

Wilt u de beste winkelinrichting/winkelinterieur kopen voor uw horeca onderneming? Een winkelinrichting waar klanten zich prettig bij voelen en waarmee u op de beste manier uw artikelen aanprijst? Mondi Concept is uw specialist in horeca interieur en horeca inrichting.

Begeleiding

We begrijpen je behoeften en begeleiden je bij het bepalen van de vereisten van het project met ons team van experts. We bieden je budgetplanning en projectmanagementadvies met professionele suggesties.

Projectontwerp

We maken gedetailleerde plannen voor de concretisering van de ontwerpideeën van je droombedrijf, de voorbereiding van technische tekeningen en de organisatie van de ruimte.

Montage

 In de fysieke realisatiefase van het project monteren we de apparatuur, het meubilair en andere benodigdheden op hun plaats.

Planning

We plannen de zakelijke vereisten, de fysieke kenmerken van de ruimte en de details van het ontwerp. We ondersteunen je bij het plannen van de strategische stappen voor je bedrijf.

Installatie

Als Mondi Concept zorgen we voor de organisatie van technische infrastructuren zoals elektriciteit, water, ventilatie en de installatie van installaties in overeenstemming met de vereisten.

Technische service

Zelfs na de oplevering van het project staan we je bij met diensten zoals onderhoud, reparatie en technische ondersteuning wanneer dat nodig is.

Heb het bedrijf van je dromen met de zekerheid van
Mondi Concept!

Online vergadering

Neem contact op

Industrieweg 99A,

3044 AS Rotterdam

010-737-1183

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt voor het insturen!

bottom of page